Verzenden

Levertijd en manier van verzending

Wij doen ons uiterste best een bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen proberen we binnen 48 uur te verzenden. Het is daarna afhankelijk van PostNL of DHL wanneer de bestelling bij je afgeleverd zal worden worden.

Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij proberen al onze producten uit te leveren in brievenbuspakketjes waardoor je niet thuis hoeft te wachten op onze producten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

De verzendkosten van een pakketje zijn voor Nederland € 6,50 en voor België € 9,50.

*We hebben een actie waarbij klanten die voor meer dan € 49,95 bij ons bestellen de verzending gratis. Wanneer er producten geretourneerd worden, kan het zijn dat de verzendkosten alsnog inrekening gebracht zal worden. Dit bijvoorbeeld als na de retourenverwerking het minimumbedrag voor deze actie niet meer gehaald wordt.